keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Eristyshommia ja maantäyttöä

Terassin pilarikehikot pystyssä ja valettu
Eristyshommissa Juha


Finnfoamit seinissä

Antonilta saa eristysvinkkejä vuorostaan Reijo

autokatoksen valutuen rakentamista ja eristystä

Autokatoksen reunan valu

eristeiden päälle patolevymuovit

ja maantäyttöä

etupihaa

takapiha talvikuntoon

Alkais olemaan hirsien vuoro seuraavaksi ;)
On tämä kyllä ollut niin antoisaa kuin ottavaakin aikaa. Toisinaan tuntuu että olis jo valmis ja pääsis jo muuttamaan, aikansa kutakin. Mielessä on kieltämättä käynyt tässä kesän aikana, et oiskohan tuota löytynyt mitään valmista taloa täältä kemijärveltä.. mutta onneksi vain käynyt mielessä ;) Eteenpäin -sano mummo lumessa! Pienenä yhteenvetona sanoisinko, että aika ristiriitaisia tunteita on tullut koettua tämän taloprojektin kanssa tähän mennessä ;)

2 kommenttia:

  1. Maria! Tsemiä talonprojektissa loppuun saakka. Voin ihan syvällä rintaäänellä sanoa, et tuo tunne on käyny mielessä lukuisia kertoja. En ole yrittänyt edes laskea! Mutta tosiaan oma projektimme on vienyt monta vuotta... tehty omasta hartiapankista, teillä näyttää kuitenkin talkooväkeä olevan ympärillä. Päästiin huhtikuun alusta tähän muuttamaan ja päivääkään en vaihtaisi pois. Kyllä se kesti ja vieläkin on tekemistä, mutta hyvää kannattaa odottaa ja lopussa kiitos seisoo. Näillä eväillä pääsee hyvin perille! Onnea projektille! T:Kirsi

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi! ;) on varmasti ollu teilläki kova homma..kyllä se tieten lopussa kiitos seisoo, siihen täytyy uskoa ja luottaa. Ja Onnea teille uuteen kotiin! ;)

    VastaaPoista